A harmadik epizód eredményei

Remek verseny a 2. elődöntőben!

Rendkívül magas színvonalú versenyt hozott a Zöld Gömb - Vertikál Kupa 2. elődöntőjének első fele. Az első 5 feladat után Bonyhád állt az élen, főleg az előzetes közösségi médiás játékban elért magas pontszámának köszönhetően. A másik öt csapat - nagyon szorosan - 10 ponton belül állt ekkor. Az Activity feladatok sem rázták szét a mezőnyt.

A következő két kvízkérdésnél Bonyhád megtartotta 20 pontos előnyét (80 pont), a békéscsabai csapat feljött a Radnótira (60-60 pont). Viszont a másik három csapat súlyos pontokat hullajtott el, és lépéshátrányba kerültek! (20-20-0 pont). A 7. és 8. kvízkérdés győztese Sopron lett, mely mindkétszer triplázott, és bejött nekik! És ezzel feljöttek a harmadik helyre!

A 3. epizód

Bonyhád és Békéscsaba mindkétszer óvatosan válaszolt. A válaszok jók voltak, de így összesen 20 pontot kaptak. Tamási viszont egyetlen jó válasszal 30 pontot kapott, és ezzel felzárkóztak. Az utolsó kérdésnél aztán Sopron és Tamási újra sikeresen triplázott, miközben a többiek nem kockáztattak.
Így végül Sopron - remek hajrájával - feljött a holtversenyes első helyre. Így Bonyhád megtartotta az első helyét. De Békéscsaba helyzete is kiváló. Tamási is nagyszerűen hajrázott, de a budapesti Radnóti is még bőven továbbjuthat. Debrecennek már nagyobb hajrá kell!  
A folytatás május 28-án szombaton, 12.55-től a TV2-n.

A 3. adás végeredménye