Adások

2. évad - 2022 tavasz

1. elődöntő
1. epizód

A Zöld Gömb - Vertikál Kupa második évadának első adása remek színvonalú verseny hozott. Az első elődöntő felénél a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium és a Paksi Vak Bottyán Gimnázium áll az élen, de még semmi sem dőlt el!

1. elődöntő
2. epizód

A 2. epizódból kiderül, hogy végül melyik két csapat jut be elsőként a Zöld Gömb - Vertikál Kupa második évadának döntőjébe. A rendkívül izgalmas versenyben az utolsó kérdésig folyt a küzdelem.

2. elődöntő
3. epizód

A Zöld Gömb - Vertikál Kupa második évadának harmadik adásában bemutatkozik hat új csapat, akik között rendkívül színvonalas verseny bontakozik ki. A félidőben Bonyhád és Sopron vezet holtversenyben, de még bárki nyerhet!

2. elődöntő
4. epizód

Hamarosan...

1. évad - 2021 ősz

1. elődöntő
1. epizód

Már az első elődöntő első szakasza óriási izgalmakat hozott. A verseny rendkívül kiegyensúlyozott. Több csapat is kockáztatott, és emelte a tétet.
Néhány kérdés alaposan megfogta a csapatokat, a kérdések többségére azonban nagyrészt tudták a választ. Az Activity különösen érdekesen alakult.

1. elődöntő
2. epizód

A 2. epizódban folytatódik az első elődöntő. A már ismert csapatok közül viszont csak ketten juthatnak tovább, ezért nagyot kell harcolniuk.

2. elődöntő
3. epizód

A 3. epizódban újabb 6 csapatot ismerhetünk meg, amelyek szoros küzdelemben harcolnak a továbbjutásért. Az viszont, hogy ki jutott be a döntőbe, csak a 4. epizódban derül ki...

2. elődöntő
4. epizód

A 4. epizódban folytatódik a 2. elődöntő izgalmas küzdelme. A két döntőbe jutó csapat kiléte azonban egészen az utolsó kérdésig ismeretlen marad, ahol aztán nagy fordulat következik be...

3. elődöntő
5. epizód

Az 5. epizódban újabb 6 csapat mutatkozik be, akik mind elszántan küzdenek a továbbjutásért. Az adás eredménye azonban még semmilyen választ nem ad arra, hogy kik jutnak majd be a döntőbe, hiszen az csak a 6. epizódban derül ki...

3. elődöntő
6. epizód

A 6. adás rengeteg izgalmat rejt, mivel a csapatok is tudják, hogy mekkora a tét, hiszen a döntőben már csak két hely kiadó.

Döntő
7. epizód

A döntő mezőnye kialakult. Már csak az a kérdés, melyik csapat nyeri a végső küzdelmet. A döntő első fele után még semmi sem dől el, nyitott marad a verseny az utolsó kérdésig.

Döntő
8. epizód

A Zöld Gömb - Vertikál Kupa a végéhez érkezett. Az utolsó adásban végül kiderül, hogy melyik csapat nyeri a versenyt és a legzöldebb csapat címet.

Zöld Gömb - Vertikál Kupa
A műsor támogatói